اصل و فرع کدومند و کدوم کجا تولید شده

سلام و درود بر دوستان 30سوگی عزیز

ایها الناس متخصص نیاز به هلپ شما دارم!

من چند وقت پیش از یکی از فروشگاه های معتبر واقع در یکی از پاساژهای بر خیابان جمهوری تهران چند عدد میکرو کنترلر با کد STM32F103RET در غالب دو فاکتور مجزا با فاصله یک هفته از هم خریدم.

قبلا هم خرید کرده بودم و راضی بودم.

به تصویر زیر که برای پشتیبانی اون شرکت همراه با شرح ماوقع ارسال کردم دقت کنید:

در تصویر فوق شماتیک پائین سمت راست مربوط به دیتاشیت مدل 100 پایه هستش و تصویر زیر مربوط به مدل 64 پایه که دایره ها رو بجای روبروی هم در کنار هم در گوشه ها کشیده که البته من 64 پایه خریدم.

پشتیبان گفت ما از منبع معتبر خرید زدیم و دلیل این تفاوت اینه که در دو کشور و دو کارخانه متفاوت تولید شده و شاید تاریخ تولیدشم در ورژن و زیر ورژن محصول تاثیر گذار باشه مثلا تا فلان تاریخ گوشه ها رو از یک طرف پخ بدند از تاریخی به بعد در فلان کارخانه بیان از هر طرف پخ بزنند!

سمت راست پائینش خورده PHL سمت چپ TUN چیزی که فکر میکنم سمت راستی تو فیلیپین تولید شده و سمت چپ تایوان !

ازش اینو پرسیدم گفت نمیدونم مسئول خریدمون از کدوم کشور خرید زده من فقط کارشناس پشتیبانی هستم، با کارشناس خرید صحبت کردم گفت چه فرقی داره ! ما منابع خریدمون رو به مشتری نمیگیم!

از کجا میشه فهمید میکرو تو کدوم کشور و کارخونه تولید شده؟ و اینکه اصله یا نه!

دایره ها کاملا مقعر و با کیفیت درج شده رو سمت راستی و نوشته هم رنگ رفتگی و اینا نداره.

من بر اساس کدهای ورژن و زیر ورژن تراشه نتونستم تو اینترنت این موضوع رو بفهمم!

الان هر دو مدل تراشه رو برد سوار هستند و خداروشکر درست هم کار میکنند اما این همه تفاوت ؟!
گوشه ها رو دقت کنید! دایره ها رو دقت کنید!
چرا سمت چپی مدل 100 پایه تولید شده با اینکه 64 پایست؟!

ممنون میشم هر کی تجربه یا اطلاعاتی در این مورد داره حتی ماه ها و سالها بعد زیر این پست درج کنه

1 پسندیده

بحث سر این موضوع خیلی زیاده و هرکس یه ایده ای داره. چیزی که من بعد از کلی جستجو بهش رسیدم این هست که بجای ST از CKS استفاده کنم چون فیک و کپی و … نیست و از کیفیتش اطمینان دارم.

2 پسندیده

باسلام
شما با همون کانفیگ های cube فرضا برای میکرو stm32f103c8t8 میتونید یه میکروی cks32f103c8t6 رو پیکربندی کنید(اگه یه پارت نامبر ها توجه کنید هر میکرو stm یک معادل cks داره)
و در keil هم کدتون بدون هیچ تفاوتی توسعه بدین
فقط در مرحله دیباگ یا اپلود روی برد ممکنه مقدار chipID متفاوت باشه که اون هم راه حلش توی فرم ها دیدم که قابل حله
بعد از حل مشکل chipID دیباگ و پروگرام کردن میکرو مشابه میکرو های سری stm است

3 پسندیده

سلام و خسته نباشید،
میکروکنترلر سمت راست تقلبی هست ، هر‌چند ممکنه بدون مشکل کار کنه.
و البته که TUN مخفف تونس هست و نه تایوان.

1 پسندیده

سلام مهندس منم ابتدا مثل شما فکر کردم اما
عجیب اینه که سمت راستی طبق دیتاشیته خودشه (یعنی 64 پایه با یک فرورفتگی) اما سمت چپی شکل دیتاشیت مدل 100 پایه دو فرورفتگی !
عجیب تر اینه که مدلهای بعدی که از همون فروشنده گرفتم روشون QR Code دارند از فروشگاه های دیگه مثل لیونم که گرفتم همینطور …
اضلاع و پخ های گوشه و نوشته ها هم بیشتر به مدل سمت راست شبیهند و چاپی بجای حک شدن:

بجا TUN و PHL هم زده MYS که فکر کنم مالزیا باشه …
گیرمون آورده ST خدایی

خب لوگوی میکروکنترلر سمت راست رو دقت کنید، متوجه میشید که متفاوت با لوگوی اصلی هست ( خیلی هم ضایعه )
ولی خب اگر خوش شانس باشید ، برخی مدل های فیک و تقلبی هم به اندازه اصل کارایی دارن ، البته تاکید میکنم شانسی هست !

1 پسندیده