سلام و درود بر دوستان 30سوگی عزیز
ایها الناس متخصص نیاز به هلپ شما دارم!
من چند وقت پیش از یکی از فروشگاه های معتبر واقع در یکی از پاساژهای بر خیابان جمهوری تهران چند عدد میکرو کنترلر با کد STM32F103RET در غالب دو فاکتور مجزا با فاصله یک هفته از هم خریدم.
قبلا هم خرید کرده بودم و راضی بودم.
به تصویر زیر که برای پشتیبانی اون شرکت همراه با شرح ماوقع ارسال کردم دقت کنید:
در تصویر فوق شماتیک پائین سمت راست مربوط به دیتاشیت مدل 100 پایه هستش و تصویر زیر مربوط به مدل 64 پایه که دایره ها رو بجای روبروی هم در کنار هم در گوشه ها کشیده که البته من 64 پایه خریدم.
پشتیبان گفت ما از منبع معتبر خرید زدیم و دلیل این تفاوت اینه که در دو کشور و دو کارخانه متفاوت تولید شده و شاید تاریخ تولیدشم در ورژن و زیر ورژن محصول تاثیر گذار باشه مثلا تا فلان تاریخ گوشه ها رو از یک طرف پخ بدند از تاریخی به بعد در فلان کارخانه بیان از هر طرف پخ بزنند!
سمت راست پائینش خورده PHL سمت چپ TUN چیزی که فکر میکنم سمت راستی تو فیلیپین تولید شده و سمت چپ تایوان !
ازش اینو پرسیدم گفت نمیدونم مسئول خریدمون از کدوم کشور خرید زده من فقط کارشناس پشتیبانی هستم، با کارشناس خرید صحبت کردم گفت چه فرقی داره ! ما منابع خریدمون رو به مشتری نمیگیم!
از کجا میشه فهمید میکرو تو کدوم کشور و کارخونه تولید شده؟ و اینکه اصله یا نه!
دایره ها کاملا مقعر و با کیفیت درج شده رو سمت راستی و نوشته هم رنگ رفتگی و اینا نداره.
من بر اساس کدهای ورژن و زیر ورژن تراشه نتونستم تو اینترنت این موضوع رو بفهمم!
الان هر دو مدل تراشه رو برد سوار هستند و خداروشکر درست هم کار میکنند اما این همه تفاوت ؟!
گوشه ها رو دقت کنید! دایره ها رو دقت کنید!
چرا سمت چپی مدل 100 پایه تولید شده با اینکه 64 پایست؟!
ممنون میشم هر کی تجربه یا اطلاعاتی در این مورد داره حتی ماه ها و سالها بعد زیر این پست درج کنه