ساخت لامپ رشد گیاه

سلام خدمت دوستان
میخواستم که یک لامپ رشد گیاه درست کنم،با پاور led. در طول یک متر
که هر متر تقریبا 100 وات باشه
که هر کدوم از پاور ها 1 وات باشه میشه 100 تا پاور led
و اینکه میخوام به صورت موازی اجرا بشه
میخواستم بپرسم که برای پاور led ها مقاومت نیاز هست؟
اگه هر کدوم رو 2.2 ولت در نظر بگیریم با چه درایوری اینو راه اندازی کنم؟ ممنونم

سلام
power led های موجود در بازار همه حداقل 3~3.3 ولت ولتاژ برای راه اندازی نیاز دارند تا نور مناسب بدند، کمتر از این یا روشنشون نمیکنه یا بسیار کم نور خواهند بود.
در بازار الان دو توان 1w و 3w موجوده که 1w حدود 100ma و 3w حدود 3 برابر اون جریان میشکه.
اگر بخوای led ها رو موازی کنی ولتاژ کمتر و جریان بیشتری در مدار نیازه و به ازای هر led باید مقاومت برای کنترل جریان بگذاری، فایدش اینه که بیشترین بهره نوری و طول عمر رو در صورتی که مقاومت درست انتخاب کنی خواهی داشت عیبش اینه که باید پول 100x0.1A=10A برق رو بپردازی و یک منبع تغذیه قوی بالای 10 آمپری تهیه کنی یا بسازی.
راه اقتصادی تر که متداوله و در همه لامپ های رایج بازار در صنعت روشنایی وجود داره سری کردن LED هاست که با درایور انجام میشه در این روش ولتاژ بین هر LED تقسیم میشه و جریان ثابته حسنش اینه که اقتصادی تره چون نیاز به منبع تغذیه قوی و مقاومت به ازای هر LED نداری عیبش اینه که طول عمر LED ها کمی کمتر میشه.

از سئوالاتتون متوجه شدم تخصصی در الکترونیک حداقل در این زمینه ندارید، اگر دنبال کنجکاوی و کسب تجریه هستید که هیچ اما اگر مصرف کننده هستید راه ایمن تر و کم هزینه تر اینه که درایور با کیفیت LED تهیه کنید و در کنارش PCB آلومینیومی آماده برای Power led ها و led ها رو بخرید و اگر لحیم کاری بلدید خودتون مونتاژ کنید چون مونتاژش با توجه به دوپایه بودن راحته و هیتر نمیخواد، بهتره زیر هر کدوم هم چسب رسانای گرما مثل کافوتر بزنید تا گرما بهتر دفع یشه، این کاریه که اکثر تولید کنندگان بازار انجام میدند تخصصی هم نیاز نداره و اگر دنبال بهره مالی هستید سریع به پول میرسیدچون متاسفانه برای متخصصین یا خوشبختانه برای افراد کم تخصص در ایران تولید از مرحله صفر اکثر اوقات بصرفه نیست.
موفق باشید.

درود بر شما
اطلاعات الکترونیک من در حد یک دانشجوی ترم یک سخت افزاره. اطلاع چندانی ندارم.
برای کنجکاوی هم سوال نپرسیدم میخوام همین کارو انجام بدم. چون بهش نیاز دارم. خیلی هم نیاز دارم
کمک گرفتم برای ساختش. چون به هرکی میگی نمیدونم چرا میگه از آماده بازار بگیر. اونا نه نورشون مناسبه نه قیمتشون
برای همین مزاحم شدم
لطفا اگه میتونید کمک کنید
من اطلاعی که گرفتم از چند فروشگاه مثلا پاور 1 وات 2.2 ولت بود و 350 میلی آمپر. برا همین اینو گفتم
نور افزایش نور خیلی مهمه و طول عمر
Pcb برای این که نیست گفتم از این ستاره ای ها استفاده کنم. الان شما میگید مقاومت هم نیازه
برای هیت سینک هم گفتم از پروفیل آلومینیوم استفاده کنم. اونارو با َپیچ یا چسب بچسبونم روش
یه خواهش. امکانش هست کمکم کنید برای ساختش؟

از انتخاب پاور ال ای دی و pcb و هیت سینک و درایور و این چیزا

هزینه هم هرچی بگید روی چشم
ممنون