سلام خدمت دوستان.
برای یک پروژه نیاز به ارتباط بلوتوث دارم از طرفی نمیتونم از ماژول های آماده استفاده کنم بخاطر یکپارچگی برد، و اینکه برد در کاپوت ماشین قرار میگیره، خواستم بببینم آی سی هست که بتونم این ارتباط رو راحتتر راه اندازی کنم؟ و اینکه آی سی موجود هست که هم بلوتوث داشته باشه هم gps?
ممنون از شما.
سلام. ماژول mc60 هست که هم gps داشته باشه هم بلوتوث و هم gsm
ولی کلا ماژولی که gps داشته باشه و بلوتوث من ندیدم. به نظرم یه ماژول بلوتوث مناسب انتخاب کنید و یک ماژول gps مناسب.
مثلا میتونید از سری esp استفاده کنید برای بلوتوث و کدتون هم روش بریزید که میکرو جداگانه نخواد (مثلا سری esp32 wroom یا esp32-s3 یا …) و برای gps هم مثلا quectel L26
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید باید در مورد پروژه و نیازتون بیشتر توضیح بدید، مثل اینکه بلوتوث قراره به کجا وصل بشه، ماژول gps چه دقتی باید داشته باشه، هزینه چقدر مهمه و…
ببخشید متوجه نشدم. خب یعنی نمیشه از mc60 استفاده کرد؟
من میخوام تا جایی که ممکنه هم تو هزینه و فضای برد صرفه جویی کنم، و دوتا ویژگی بلوتوث و gps رو هم میخوام، خواستم اگه بشه برای این دو ویژگی یه ماژول بذارم.
فکر میکنم منظور ایشون اینه که mc60 دارای gsm هم هست و شما به اون نیاز ندارید.
البته خب دو تا قابلیت دیگه کار شما رو راه میندازه.
سلام
اگر میکروکنترلر میخوای و بلدی که استفاده کنی در کنارش اکثر ماژول های مخابراتی کارتونو راه میندازه mc60 و sim800c ساده ترین و کم هزینه ترین ها هستند، لگر میکرو نمیخوای بزاری باید بری سمت esp ها و ماژول های مخابراتیه iot
فکر کنم سوال رو میشد بهتر مطرح کنی:
مثلا برای پروژه ای نیاز به GSM و GPS و بلوتوث دارم چه ماژولی میشناسین؟
که MC60E هر سه تارو با هم داره
اما کیفیت بلوتوثش در چه حدی هست نمیدونم
البته MC60 معمولی هم بلوتوث داره که نسخه 3 هست
و MC60E بلوتوث نسخه 4 داره
ممنون بابت یاداوری، اشتباه رو حذفش کردم
با بلوتوث MC60 کار کردی؟ قابل قبول هست؟ تجربه ای داری؟
بلی با گوشی و هندزفری بلوتوثی تست شده و اکی بوده