دستگاه ردیابی لوازم الکترونیکی پنهان شده

باسلام وقت بخیر ممنون از برنامه جالب تون

آیا دستگاه یا برنامه ای هست که باهاش ردیابی گوشی یا دستگاه های شنود پنهان شده رو با کمک امواج رادیویی یا سیگنال های الکترونیکی پیدا کرد.؟ممنونم

دستگاه هایی که میتونن پیدا کنن هست اما برنامه ای که روی گوشی نصب بشه و پیدا کنه رو نمیدنم.

رمایدسلام برادر اون دستگاهی که می‌فرماید اسمشون چیه ممنون از راهنمایی

اسم دستگاه رو ندارم مربوط به خیلی سال پیشه. توی دانشگاه برای اطمینان از عدم وجود گوشی موبایل در زمان امتحانات استفاده میشد. امروز یه سرچ میزنم ببینم چیزی دستم میاد یا نه. فقط ایران باشه یا خارج از کشور هم بفروشن به کار شما میاد؟

تیک راه خل رو اشتباهی زدی، اینجوری بقیه دوستان نمیان برای راهنمایی چون فکر میکنم جواب گرفتی.

شرمنده من زیاد وارد نیستم عذرخواهی میکنم

من با دستگاهش کار کردم دقت خوبی نداره ، هر سیگنال برق یا میدان مغناطیسی ای رو دیتکت می کنه ، باید در محیط ایزوله بررسی کنید . مثلا اگر میخواین داخل ماشین رو چک کنید باید ماشین رو ببرید در یک جایی که هیچ نویز و سیگنالی نباشه ، بست باتری رو بردارید و بعد داخل ماشین رو چک کنید .

دقیقا دستگاههای مختلفی هست شبیه اینها ولی به همین راحتی نیست و درست کار نمیکنند

سلام. به نظرم این یه پروژه تحقیقاتی می‌تونه باشه. چندین نکته قابل تامل هست ۱- برد: خیلی مهم است که در چه شعاعی قرار هست شناسایی صورت بگیرد؟ سیگنال ها بشدت با فاصله تضعیف میشوند و آشکارسازی آنها سخت تر و هزینه آشکارسازی تصاعدی افزایش مییابد ۲- نوع تجهیزات: بسته به اینکه چه تجهیزاتی را میخواهیم آشکارسازی کنیم طراحی و سختی و آسانی پروژه متفاوت خواهد بود. بعضی تجهیزات فرکانس‌هایی ایجاد می‌کنند که میتوان برای آشکارسازی استفاده نمود. بعضی اصلا فرکانس ندارند و باید فرکانسی فرستاد و عکس العمل دستگاه رو آشکار کرد که باز سختی کار و هزینه زیاد خواهد بود. ۳- هزینه: اگر پروژه نظامی یا فضایی باشه هزینه مهم نیست و دقت و حجم و وزن دستگاه و دوام دستگاه آشکار ساز مهمه ولی اگر استفاده در موارد عادی زمینی مثلاً برای عموم باشد هزینه و سختی کار کمتر خواهد بود.