کار با امبددلینوکس در شرایط بی اینترنتی؟؟!

توی این شرایط چطوری میتونیم کار کنیم ؟ کسی راه حلی چیزی داره ؟

قبلا یه مطالعه کلی داشتم برای امبدد لینوکس میخواستم الان مجدد شروع کنم و توی این بیکاری یه چیزی یاد بگیریم. از اونجایی که اینترنت نیست هیچ چیزی نمیشه دانلود کرد. دیگه آموزش ها تقریبا هیچکدوم به کار نمیاد.

ممنون میشم اگر راه حلی دارید به اشتراک بذارید.

میتونید اینترنت پولی بخرید. من شنیدم هر گیگ حدود 500 هزارتومان فروخته میشه. مثل بسیاری چیزای دیگه در کشور برای بعضی ها همیشه همه چی هست.

سلام. متاسفانه یا خوشبختانه برای مبحث امبدد لینوکس شما باید مطالعه اولیه زیادی داشته باشید. برای همین اگر تازه میخواید وارد این حوزه بشید فرصت خوبی هست که با مطالعه شروع کنید که نسبتا شرایطش فراهم هست.
این تاپیک راهنمای خوبی هست برای شروع امبددلینوکس

من لینک هاش رو آپدیت کردم و لینک های دانلود رو از سرور های سیسوگ گذاشتم که در این شرایط هم بشه دانلود کرد، همچنین چندتا کتاب مفید دیگه رو هم بهش اضافه کردم.

کدوم لینکها؟ این لینکها کجا هستند؟ اگه میشه همینجا بزارید یا بفرمایید کجا پیدا کنیم؟

ممنون از پاسخ شما

تاپیک توی سیسوگ رو یه دفه کامل خوندم و تمرینها رو تا حدی انجام دادم برای لیچی پای هم بیلد کردم ولی دیگه فرصت نشد باهاش بازی کنم.

الان میخواستم مسیر رو مجدد برم تا یادآوری بشه یه دور دیگه سیسوگ رو خوندم کتابها رو هم شروع کردم ولی دسترسی به هیچی نیست نمیشه هیچ پکیجی رو دانلود کرد.

اگر راه حلی باشه که بتونیم پکیج ها رو داشته باشیم عالیه میدونم ممکنه تعدادش و نسخه و … خیلی زیاد بشن ولی باز هم ممکنه راه حلی وجود داشه باشه.

پیام بالاتر لینک یه تاپیک رو گذاشتند وارد بشید راه حل قابل قبول رو بخونید کامل توضیح دادند.