قطعی شبکه در استفاده از W5500 Lite

سلام دوستان وقتتون بخیر
من از ماژول W5500 Lite به همراه ESP32 استفاده کردم تا بتونم بردم رو از طریق پروتکل UDP به شبکه وصل کنم و دستوراتی رو از شبکه بگیرم و اونا رو انجام بدم. زمانی که تو شبکه فقط کامپیوتر و برد من هست هیچ مشکلی به وجود نمیاد. اما وقتی device های دیگه ای هم به شبکه اضافه میشه که ناچار به استفاده از Switch میشیم برد من بعضا شروع به قطع و وصلی میشه . در مواردی هم کلا قطع میشه . منظور از قطعی هم اینه که کلا پینگ هم نمیشه گرفت. در بعضی موارد می نویسه Request timeout بعضا هم می نویسه Destination host unreachable . ممنون میشم اگر کمک کنید.

یکوقت از شناسه های یکسان استفاده نمیکنی که باعث تداخل بشه؟

نه IP ها متفاوت هستند

سلام

من نمیدونم به چه طریقی از این تراشه دارید استفاده می کنید اما این تراشه هم استک شبکه سخت‌افزاری داره، هم میشه به صورت یک لایه فیزیکی متصلش کرد به استک نرم‌افزاری مثل LWIP.

اگر مورد دوم باشه، همه پکت‌های توی شبکه یکبار باید توسط CPU و LWIP بررسی بشن. در این صورت هرچی شبکه شلوغ‌تر باشه، کار پردازشی هم بیشتره و حتی ممکنه تحت شرایطی همین چیزی که میفرمایید پیش بیاد. برای رفع این مشکل، W5500 قابلیتی داره که میشه آی‌پی‌های مقصد رو فیلتر کرد که تنها پیام‌های مربوط به خودمون دریافت و توسط لایه نرم‌افزاری بررسی بشن.

مورد دیگه این که از سلامت سوییچتون هم حتما اطمینان حاصل کنید.

پیام Destination host unreachable در شبکه محلی هم وقتی نمایش داده می‌شه که ARP نتونه آی‌پی رو به آدرس فیزیکی تبدیل کنه. دقیقا مثل همینی که پروسه به قدری مشغول باشه که نتونه جواب ARP رو بده و یا این که کلا سوییچ اتصال اون دستگاه رو به درستی برقرار نکنه.