سلام.
من میخواستم روی پروژم standby mode رو پیاده سازی کنم. همه چی روی development board خوب پیش میره تا وقتی که روی برد مجزا پروگرام میکنم. میکرو با کوچکترین نویزی از حالت standby میره روی حالت run.
منم خیلی روی این برد مجزا کار نکردم که مثل اون چیزی که داخل دیتا شیت میگه نویز گیری شو انجام بدم.
مشکل اصلی اینجاست که پروژم نباید به هیچ عنوان از روی حالت استندبای خود به خود خارج شه و ریسک پروژم رو بالا میبره. یعنی یه جورایی من به این نتیجه رسیدم که هرچقدر من نویز گیری کنم، فقط ریسک اینکه خود به خود از روی حال استندبای خارج شه رو کمتر کردم.
چون پروژه با باتری هست و فقط کافیه که پین wakeup همیشه روشن باشه تا باتری رو شاید حدودا در عرض یک هفته تموم کنه. پروژم باید حداقل 1 سال با باتری کار کنه ( تعداد دفعات روشن شدن میکرو در روز به شدت کمه).
من اینجا هیچ ایده دیگه ای ندارم که چیکار کنم. برای همین اینجا اومدم که یه تاپیک درست کنم و ببینم اگر شما هم یه مورد مشابه مشکل من پیدا کرده بودین، چجوری حلش کردید.
یه مشکلی که با این پین wakeup دارم اینه که pull down هستش و داخل دیتا شیت و توی اینترنت و… هر جایی سرچ کردم به نظر میاد راهی نداره که تنظیمش کنم روی pull up.
بازم ممنون میشم که هر ایده ای برای حل این مشکل به ذهنتون رسید به من بگید.